دانلود پایان نامه ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات:طراحی الگوی ار
عنوان پایان نامه :
طراحی الگوی ارزیابی آمادگی الکترونیکی در سازمان های خدماتی -مطالعه موردی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح
یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :
مدل KPMG
این نمونه توسط شرکت مشاوره ای KPMG در سال 2000 و با عنوان “آزمون ظرفیت دولت الکترونیک” برای استفاده در سطح سازمان های دولت فدرال کشودر کانادا طراحی شده است. هدف این نمونه کمک به سازمان ها در ارزیابی توانمندی های آن ها برای پیاده سازی خدمات رسانی الکترونیک به شهروندان کانادایی تعریف شده اس (کاظم خانلو ، 1382). آزمون ظرفیت دولت الکترونیکی از 6 عنصر کلیدی زیر تشکیل شده است :
استراتژی الکترونیکی (به کجا می رویم ؟) : این عنصر، در معیاری برای ارزیابی ظرفیت سازمان و یا بیانی روشن و واضح، چشم انداز کامل خود را برای دولت الکترونیکی تعریف می کند و شامل عواملی همچون چشم انداز الکترونیکی، هدایت و رهبری، استراتژی ها، طرح ها، سیاست ها و تخصیص منابع می باشد.
معماری (چه چیزی طراحی می کنیم ؟) : این عنصر، معیاری برای ارزیابی ظرفیت سازمان در تدوین و طراحی معماری های لازم برای پیاده سازی دولت الکترونیکی تعریف می کند و شامل عوامل چون مدل کسب و کار، امنیت، داده ها، کاربردها (نرم افزار)، تکنولوژی و شبکه می باشد.
مدیریت ریسک و پروژه ( چگونه مدیریت می کنیم؟ ) : این عنصر معیاری برای ارزیابی ظرفیت سازمان در مدیریت تلاش های آغازین در حوزه دولت الکترونیکی تعریف می کند و شامل عواملی چون مدیریت ریسک، مدیریت سبد سرمایه گذاری، مدیریت پروژه و تحول کسب و کار می باشد.
قابلیت های سازمانی (چه شایستگی های نیاز داریم؟ ) : این عنصر معیاری برای ارزیابی ظرفیت سازمان در رشد مهارت ها و توسعه منابع انسانی و فنی لازم برای دولت الکترونیکی تعریف می کند و شامل عواملی چون قابلیت های دولت الکترونیکی، ابزار و فنون دولت الکترونیک و یادگیری سازمانی می باشد.
مدیریت زنجیره ارزش (چگونه با سازمان های همکار و مشتریان کار می کنیم؟ ): این عنصر معیاری برای ارزیابی ظرفیت سازمان در یکپارچه سازی و ادغام همکاران و مشتریان در طرح های دولت الکترونیکی تعریف می کند و شامل عواملی چون روابط با همکاران، یکپارچگی زنجیره ارزش و ارزیابی آمادگی عمومی می باشد.