بررسی و نقد پایان نامه ها

دانلود پایان نامه حسابداری: تاثیر سیاست متهورانه مدیریت سرمایه د

دانلود پایان نامه حسابداری: تاثیر سیاست متهورانه مدیریت سرمایه در گردش بر سودآوری در بورس اوراق بهادار

 thesis-download-2

عنوان کامل پایان نامه :

 تاثیر سیاست متهورانه مدیریت سرمایه در گردش بر سودآوری شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

قسمتی از متن پایان نامه :

2-3- استراتژی­های گوناگون سرمایه در گردش و سیاست­های مطلوب

مدیریت سرمایه در گردش واحد تجاری در شرایط مختلف باید استر اتژی های مناسبی را برای شرکت انتخاب نماید تا بتواند به نحو کار آمد دارائیهای جاری و بدهی های جاری را اداره نماید و تامین مالی اقتصادی صورت گیرد و بدین طریق بازده شرکت را بالا برده و ثروت سهامداران را حداکثر نماید. به عبارتی ارزش زایی مدیریت سرمایه در گردش بسیار حائز اهمیت است (رهنمای رودپشتی و کیائی1387، 4).

در مورد سرمایه در گردش استراتژی­های گوناگونی وجود دارد که از تلفیق استراتژی دارایی­های جاری و بدهی­های جاری حاصل می­شود. در مدیریت سرمایه در گردش با توجه به شرایط مختلف باید         استراتژی­های مناسب را برای شرکت انتخاب نمود تا بتوان به نحو موثر دارایی­های جاری و بدهی­های جاری  یک واحد تجاری را اداره کرد و نیازهای تأمین مالی واحد تجاری به درستی تأمین شود، از این طریق بازده سهام شرکت را بالا برده و ثروت سهامداران حداکثر شود. با تلفیق دارایی­های جاری و         بدهی­های جاری استراتژی کلی مدیریت سرمایه در گردش به سه دسته تقسیم می­شود: 1. استراتژی محافظه کارانه، 2. استراتژی جسورانه، 3. استراتژی میانه رو (جهان خانی و پارسائیان 1389، 84). مدیران سرمایه در گردش در یک طیف قرار دارند که در یک سمت آن، استراتژی محافظه کارانه و در سمت دیگر استراتژی متهورانه قرار دارند. استراتژی­های میانه رومتمایل به محافظه­کاری و میانه رو متمایل به متهورانه در حد فاصل بین استراتژی محافظه­کارانه و متهورانه قرار دارند. بنابراین شرکت­ها می­توانند در اداره امور           دارایی­های جاری و بدهی های جاری، استراتژی های گوناگونی به کار برند. با ترکیب استراتژی های گوناگون می­توان سیاستی را در پیش گرفت که سرمایه در گردش به حد مطلوب برسد (اعرابی و عابدی 1390، 14).

مدیران واحد انتفاعی در شرایط مختلف با توجه به عوامل درونی و بیرونی واحد انتفاعی و با توجه به ریسک و بازده باید استراتژی مناسبی را برای اداره و مدیریت سرمایه در گردش واحد خود انتخاب نمایند. چنانچه نوع استراتژی مدیریت دارائی­های جاری و بدهی­های جاری در موقعیتی معین به گونه­ای مناسب انتخاب شود، امکان دستیابی به بهترین استراتژی مدیریت سرمایه در گردش فراهم خواهد شد (رهنمای رودپشتی و کیائی 1387، 2). ایجاد تعادل در دارائی­های جاری و بدهی­های جاری از اهمیت خاصی برخوردار است؛ به طوریکه تصمیم­گیری در موردیکی بر روی دیگری تاثیر زیادی می­گذارد (مالکی و همکاران 1390، 142). سطح دارایی­های جاری نگهداری شده در داخل یک شرکت بستگی به عوامل مختلف  دارد. با این حال، هر شرکت باید در بهینه سازی سطح دارایی های جاری از طریق  بررسی میزان لازم این دارایی ها و ساختار آنها برای حفظ تداوم و نظم پروسه های تولید تلاش کند (گرابوسکا 2010، 176).

2-3-1 استراتژی محافظه کارانه

در استراتژی محافظه کارانه در مدیریت سرمایه در گردش، نسبت سرمایه در گردش خالص بالا خواهد بود و قدرت نقدینگی بیش از حد بالا است. در این حالت مدیریت می­کوشد تا نسبت نقدینگی (آنی) و نسبت جاری شرکت را به مقیاسی برساند که از مقادیر متعلق به متوسط صنعت بالاتر و همزمان بدهی جاری آن پایین­تر شود (حسن پور 1388، 3). در اجرای این سیاست سعی می شود ریسک ناشی از ناتوانی بازپرداخت بدهی­های سر رسید شده به پایین­ترین حد خود برسد. مدیر در این نوع راهبرد می­کوشد تا مقدار دارایی­های جاری را در سطح بالایی نگه دارد (جهانخانی و پارساییان 1389، 126).

مفهوم این راهبرد آن است که شرکت با نگهداری پول نقد و اوراق بهادار قابل فروش می کوشد نقدینگی خودرا حفظ کند. خطر این روش بسیار اندک است . زیرا قدرت نقدینگی نسبتا زیاد، به شرکت این امکان را می دهد بدهی ها را در موعد مقرر پرداخت کند. همچنین بخاطر نگهداری موجودی های زیاد خطر از دست دادن مشتری اندک است و شرکت کمتر با خطرورشکستگی مواجه خواهد شد اما بازدهی شرکت پائین است (رهنمای رودپشتی و کیائی 1387، 5).

یک مدیر محافظه کار می کوشد تا در ساختار مالی شرکت، میزان وام­های کوتاه مدت را به حداقل برساند و برای تهیه دارائی­های جاری، از وام­های بلند مدت که بهره شناور دارند، استفاده کند. در پاره ای مواقع به جای اخذ این گونه وامها، از منابع دیگری نظیر سرمایه صاحبان سهام تامین مالی می کند. شرکتی که وامهای کوتاه مدت را به حداقل ممکن می رساند، احتمال ریسک ورشکستگی و ناتوانی در پرداخت به موقع وامها را به شدت کاهش می دهد همچنین استفاده از وام­های بلند مدت و حقوق صاحبان سهام به جای وامهای کوتاه مدت باعث افزایش هزینه سرمایه و کاهش نرخ بازده سهامداران شرکت می شود (رهنمای رودپشتی و کیائی1387، 7).

 

سوالات یا اهداف پایان نامه :

 سؤالات تحقیق:

1: آیا بین سیاست متهورانه سرمایه گذاری سرمایه در گردش و سودآوری رابطه معنادار وجود دارد؟

2: آیا بین سیاست متهورانه تامین مالی سرمایه در گردش وسودآوری رابطه معنادار وجود دارد؟

3:آیا اندازه ، رشد و اهرم مالی یک شرکت بر روی سود آوری عملکرد شرکت تاثیر دارد؟

دانلود رایگان فایل دموی این پایان نامه (فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

تاثیر سیاست متهورانه مدیریت سرمایه در گردش بر سودآوری شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : تاثیر سیاست متهورانه مدیریت سرمایه در گردش بر سودآوری شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با فرمت ورد

ارسال شده در سپتامبر 20, 2016برچسب‌ها

پاسخ دهید

راهبری نوشته‌ها