بررسی و نقد پایان نامه ها

دانلود پایان نامه بررسی محتوای اطلاعاتی کیفیت سود طی مراحل چرخه

دانلود پایان نامه بررسی محتوای اطلاعاتی کیفیت سود طی مراحل چرخه عمر شرکت های پذیرفته شده در بورس

 thesis-download-2

عنوان کامل پایان نامه :

 بررسی و مقایسه محتوای اطلاعاتی کیفیت سود طی مراحل چرخه عمر شرکت ها

قسمتی از متن پایان نامه :

3-11)روش اجرای آزمون ها:

داده ها بصورت مقطعی و مجموع سالها گردآوری شده و پس از محاسبه متغیر ها ‚ وارد نرم افزار e-view

شده است.جهت انجام آزمون ها ابتدا تست اف-لیمر برای آنکه ببینیم چیدمان تلفیقی بهتر است یا ترکیبی باید آزمون شود.اگر سطح معنا داری  کمتر از5% باشد چیدمان ترکیبی بهتر است ‚ در غیر اینصورت چیدمان تلفیقی بهتر است.با توجه به این تست از چیدمان ترکیبی مورد استفاده قرار گرفت.بدلیل ترکیبی بودن داده ها آزمون هاس من انجام شد تا تعیین شود اثرات ثابت بهتر نتیجه می دهد یا تصادفی.که بعد از اجرای آزمون روش اثرات ثابت مورد استفاده قرار گرفت .

گام اول:آزمون نرمال بودن داده ها:

قبل از انجام آزمون فرضیه ها ? ابتدا باید توزیع داده های یک متغیر کمی مشخص شود.یکی از راه های آزمون نرمال بودن ? آزمون کولموگوروف – اسمیرنوف (ks) است که در این پژوهش نیز از این روش استفاده شده است.فرضیه های آماری0H و 1H جهت انجام این آزمون به صورت نمونه زیر است:

توزیع شکاف قیمتی نرمال است=0H

توزیع شکاف قیمتی نرمال نیست=1H

گام دوم :آزمون همبستگی:

برای بررسی وجود رابطه بین بازده و قیمت سهام با کیفیت سود ? از آزمون همبستگی بین داده ها استفاده شد.تحلیل همبستگی ابزاری آماری برای تعیین نوع و درجه رابطه یک متغیر کمی با متغیر کمی دیگر است.ضریب همبستگی ? شدت رابطه و همچنین نوع رابطه (مستقیم یا معکوس)را نشان می دهد.این ضریب بین 1+ تا 1- است و در صورت عدم وجود رابطه بین دو متغیر برابر صفر است.در این آزمون قبل از استفاده از ضریب همبستگی باید معنی داری را که با اهمیت تر است ? سنجید.مفهوم معنی داری در همبستگی این است که ایا همبستگی بدست آمده بین دو متغیر را می توان شانسی و تصادفی دانست یا واقعا نشان می دهد بین دو متغیر همبستگی وجود دارد.معنی داری آزمون بشدت تحت تاثیر حجم نمونه است.این آزمون در دو صورت همبستگی کلی و همبستگی جزئی که با کنترل تک تک متغیر ها و حذف اثرات سایر متغیر ها بدست می­آید ? انجام گرفت تا رابطه هر کدام از متغیر ها با­کنترل­اثر­جداگانه متغیرهای کنترلی آزمون شود.

گام سوم:رگرسیون چندگانه:

در مرحله بعد آزمون رگرسیون بین متغیر مستقل (کیفیت سود) و بازده و قیمت سهام ? و با کنترل متغیرهای کنترلی(سرعت گردش داراییها و سایز شرکت) انجام گرفت.در رگرسیون به دنبال برآورد رابطه ی ریاضی و تحلیل آن هستیم ? بطوری که بتوان به کمک آن کمیت یک متغیر مجهول را با استفاده از متغیر یا متغیر های معلوم ? تعیین کرد.با فرض آنکه رابطه ی علی و معلولی بین دو متغیر کمی وجود دارد و این رابطه به صورت خطی باشد رگرسیون ساده زیر را داریم:

Y=α+Βx

گاهی دو یا چند متغیر تاثیر عمده ای روی متغیر وابسته دارند.در این وضعیت از رگرسیون چند گانه جهت پیش بینی بین متغیر وابسته استفاده می شود.در این تحقیق نیز از آنجایی که احتمال می رفت قیمت و بازده سهام توسط عوامل دیگری چون اهرم مالی و سایز تحت تاثیر قرار گیرند ? از آزمون رگرسیون چند گانه بر روی داده ها استفاده شد.برای استفاده از رگرسیون ابتدا باید معنی داری کل مدل رگرسیون توسط جدول واریانس(ANOVA) مورد آزمون قرار گیرد و سپس با استفاده از جدول ضرایب ? معنی داری تک تک ضرایب متغیر های مستقل بررسی شوند.

تحلیل واریانس ? به منظور بررسی قطعیت وجود رابطه خطی بین دو متغیر است.فرضیه های آماری آزمون معنی داری کل مدل به صورت زیر می باشد:

رابطه ی خطی بین دو متغیر وجود ندارد=0H

رابطه ی خطی بین دو متغیر وجود دارد=1H

گام چهارم:بررسی خطاها:

الف)خود همبستگی:

از مفروضات دیگری که در مدل رگرسیون وجود دارد ? استقلال خطاها و نرمال بودن خطاها می باشد.استقلال خطاها (تفاوت بین مقادیر واقعی و پیش بینی نشده توسط معادله رگرسیون ) از یکدیگر است که توسط آزمون دوربین  واتسون مورد بررسی قرار می گیرد که در صورت وجود همبستگی نمی توان از مدل رگرسیون استفاده کرد.روش کار بدین صورت است که چنانچه آماره در بازه 1.5 تا 2.5 قرار گیرد آزمون0H یا همان عدم همبستگی بین خطاها پذیرفته می شود.

فرضیه های آماری این آزمون به صورت زیر می باشد:
بین خطاها همبستگی وجود ندارد=0H

بین خطاها همبستگی وجود ندارد=1H

ب)نرمال بودن خطاها:

فرض دیگر رگرسیون خطی که باید بررسی شود آن است که خطاها دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند.بدین منظور باید مقادیر استاندارد خطاها محاسبه شود و نمودار توزیع داده ها و نمودار نرمال آن ها رسم و سپس مقایسه انجام شود.

سوالات یا اهداف پایان نامه :

 اهداف تحقیق:

1-ارزیابی میزان تاثیر کیفیت سود با استفاده از الگوی لویز و پنمن بر قیمت و بازده سهام طی مراحل چرخه عمر شرکتها(مراحل رشد ، بلوغ و افول).

2-ارزیابی میزان تاثیر کیفیت سود با استفاده از الگوی لویز و بارتون-سیمکو بر قیمت و بازده سهام طی مراحل چرخه عمر شرکتها(مراحل رشد ، بلوغ و افول).

3-ارزیابی میزان تاثیر کیفیت سود با استفاده از الگوی پنمن و بارتون-سیمکو بر قیمت و بازده سهام طی مراحل چرخه عمر شرکتها(مراحل رشد ، بلوغ و افول).

دانلود رایگان فایل دموی این پایان نامه (فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

بررسی و مقایسه محتوای اطلاعاتی کیفیت سود طی مراحل چرخه عمر شرکت ها

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : بررسی و مقایسه محتوای اطلاعاتی کیفیت سود طی مراحل چرخه عمر شرکت ها با فرمت ورد

ارسال شده در سپتامبر 20, 2016

پاسخ دهید

راهبری نوشته‌ها