بررسی و نقد پایان نامه ها

شناسایی عوامل فنی عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گی

شناسایی عوامل فنی عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت – دانلود پایان نامه

 thesis-download-2

عنوان کامل پایان نامه :

 بررسی موانع بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری

قسمتی از متن پایان نامه :

3 ـ 1  پیشگفتار

بطور کلی هر تحقیق در ابتدا در پی طرح شدن مشکل یا مسئله ای مطرح می شود. در انجام تحقیق ، پژوهشگر با جمع آوری اطلاعات و آمار مورد نیاز، سازماندهی و در نهایت تجزیه و تحلیل آن ها، فرضیات را مورد ارزیابی و آزمون قرار می دهد. بر مبنای قضاوت نسبت به فرضیات ، سؤالات تحقیق پاسخ گفته می شود و با استنتاج از آن ها ، انتظار می رود اهداف تحقیق حاصل شود. بنابراین فرآیند جمع آوری اطلاعات و داده ها و همچنین تجزیه و تحلیل   آن ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. چرا که نظریه ها در قالب آمار و ارقام علمی تجلی   می یابد و حاصل آن بصورت کمّی جلوه گر شده و مدل نظری تحقیق قابل سنجش و محاسبه می گردد (علوی،1385، 39).

در این فصل به روش تحقیق مورد استفاده، مشخصات مربوط به جامعه آماری، روش گردآوری داده ها و ابزار تحقیق اشاره شده، همچنین روایی و پایایی ابزار و روش‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به این که این تحقیق، درصدد بررسی موانع بکارگیری اطلاعات حسابداری بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت بوده است، لذا شاخص ها و زیر شاخص های مربوط به عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری توسط مدیران شناسایی و نهایی گردید و پس از طراحی پرسش نامه و جمع آوری اطلاعات به بررسی روایی و پایایی آن پرداخته شد.

3 ـ 2  روش کلی تحقیق

بر مبنای هدف، این تحقیق یک تحقیق کاربردی بوده است. همچنین از نظر روش استنتاج و گردآوری داده ها، یک پژوهش توصیفی، و چون متغیرهای آن از نوع کیفی بوده و از طریق احراز یا نظرسنجی مورد سنجش قرار گرفته اند، بر اساس چارچوب کلی اجرای تحقیق، پیمایشی محسوب شده است.

3 ـ 3  تعریف جامعه ی آماری

محدود و فضای مطلوب محقق، جامعه ی آماری را معین و مشخص می کند. بنابراین تعریف جامعه آماری عبارت است از مجموعه ای از افراد، اشیاء یا پدیده های که معین، دو به دو متمایز و حداقل دارای یک صفت مشخصه باشند. صفت مشخصه، صفتی است که بین همه عناصر جامعه آماری مشترک بوده و متمایز کننده جامعه آماری از سایر جوامع باشد. هر بخشی از جامعه آماری را نمونه گویند. به عبارت دیگر نمونه عبارت است از تعداد محدودی از آحاد جامعه آماری که بیان کننده ویژگی های اصلی جامعه باشد (عادل آذر و مؤمنی،1375).

جامعه ی آماری این پژوهش، رؤسا، معاونان و رؤسای دوایر اعتباری و صندوق کلیه شعب بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری بوده است.

3 ـ 4  تعریف نمونه و کفایت آن

گفته شد که این تحقیق از نظر روش استنتاج و گردآوری داده ها، یک تحقیق توصیفی بوده است. در روش استنتاج توصیفی، نمونه گیری وجود نداشته و اطلاعات کل جامعه ی آماری در گردآوری داده ها، مورد مطالعه قرار گرفته است؛ بعبارتی از روش سرشماری استفاده شد. بنابراین در این تحقیق خطای تعمیم وجود نداشت و جامعه و نمونه بر هم منطبق بوده اند. در این صورت اولاً فرضیات حذف شده اند و ثانیاً کلیه ی آزمون ها نیز حذف شده اند.

سوالات یا اهداف پایان نامه :

 اهداف تحقیق:

  • شناسایی عوامل فنی عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری.
  • شناسایی عوامل رفتاری عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری مدیران.
  • شناسایی عوامل فرهنگی عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری مدیران.
  • رتبه یا اولویت بندی هر یک از عوامل شناسائی شده بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران.
  • ارزیابی تأثیر یا درجه اهمیت هر یک از عوامل شناسائی شده بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران.

دانلود رایگان فایل دموی این پایان نامه (فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

بررسی موانع بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

پایان نامه - تز - رشته حسابداری

لینک متن کامل پایان نامه رشته حسابداری با عنوان : بررسی موانع بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری با فرمت ورد

ارسال شده در سپتامبر 21, 2016

پاسخ دهید

راهبری نوشته‌ها