عنوان کامل پایان نامه :
بررسی موانع بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری
قسمتی از متن پایان نامه :
4 ـ 5 ـ 2 رتبه بندی و ضریب اهمیت موانع اصلی با استفاده از فرآیند FAHP
در این قسمت با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی، درصدد رتبه بندی و تعیین ضریب اهمیت موانع اصلی بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری بوده ایم.
ارزشگذاری معیارها، از طریق مقایسه زوجی و اعطای امتیازات که اعداد فازی مثلثی هستند و بیانگر ارجحیت یا اهمیت بین دو معیار است صورت پذیرفته است. لذا تصمیمگیرنده شاخصها را با هم مقایسه نموده و از اعداد فازی مثلثی برای مقایسات زوجی استفاده نموده است. با استفاده از طیف 1 تا 9 ، ماتریس مقایسات زوجی را به صورت اعداد فازی مثلثی تشکیل گردید. به عبارت دیگر تصمیمگیرنده ترجیحات خود را با مقایسه زوجی عناصر هر سطح نسبت به سطوح بالاتر به شیوهی فازی بیان نموده است. اعداد فازی متناظر با ارجحیتها در مقایسات زوجی بین متغیرها در جدول (4 – 16) است.
در روش فازی تحلیل سلسله مراتبی، ابتدا وزن دهی گزینه ها از دید یکی از پاسخگویان بصورت گام به گام طی شده سپس با توجه به وجود 71 پاسخگو، نتایج خروجی نرم افزار Expert Choice آورده شده است. پاسخگوی اول، جدول مربوط به اولویت بندی موانع اصلی یعنی عوامل فنی، عوامل رفتاری و عوامل فرهنگی را در پرسش نامه به صورت جدول (4 ـ 17) تکمیل نموده است.
ملاحظه گردید که داده های مثلث پایین (درایه های زیر قطر اصلی) معکوس متقارن دادههای مثلث بالا (درایه های بالای قطر اصلی) هستند. به عبارتی از دید این پاسخگو، عوامل فنی هفت برابر مهم تر از عوامل رفتاری می باشد یا عوامل رفتاری به اندازه یک هفتم عوامل فنی در بکارگیری اطلاعات حسابداری اهمیت دارد و به همین ترتیب عوامل فرهنگی چهار برابر عوامل رفتاری و … . سپس اعداد و درایه های ماتریس فوق طبق معادل سازی در جدول «اعداد فازی متناظر با ارجحیت ها»، به اعداد فازی تبدیل شدند. ماتریس مقایسات زوجی عوامل از دید پاسخگوی اول، در قالب فازی بصورت جدول (4 ـ 18) زیر ارائه شده است.
سوالات یا اهداف پایان نامه :
اهداف تحقیق:
- شناسایی عوامل فنی عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران بانک تجارت استان چهارمحال و بختیاری.
- شناسایی عوامل رفتاری عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری مدیران.
- شناسایی عوامل فرهنگی عدم بکارگیری اطلاعات حسابداری کافی بر تصمیم گیری مدیران.
- رتبه یا اولویت بندی هر یک از عوامل شناسائی شده بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران.
- ارزیابی تأثیر یا درجه اهمیت هر یک از عوامل شناسائی شده بر تصمیم گیری از دیدگاه مدیران.