پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات: رهیافتی برای نظرکاوی در م
عنوان پایان نامه :
رهیافتی برای نظرکاوی در متون خبری فارسی
یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :
آزمایشهای انجامشده
مشخصهها و انواع حالتهای مختلف از آنها که مورد استفاده قرار گرفتهاند در بخش 4-4 معرفی شدند. همچنین ردهبندهایی که بهکار گرفته شدهاند در بخش 4-6 ذکر شدند. مشخصهها بهصورت تکتک و نیز ترکیبهای مختلف و با استفاده از دو روش یادگیری ماشین SVM و Naïve Bayes مورد استفاده قرار گرفتند و نتایج بهدستآمده توسط ردهبندهای ساختهشده ثبت شدند. برای آموزش و آزمایش ردهبندها از اعتبارسنجی متقابل 10 قسمتی[1] استفاده شده است. در جداول 4-1 تا 4-6 نتایج بهدستآمده برای مجموعاً 70 حالت مختلف قابل مشاهده هستند. در هر کدام از این جداول از یکی از دو ردهبند مذکور استفاده شده است و مشخصهها نیز در یکی از سه حالت “با لحاظ تعداد رخداد و بدون نرمالسازی”، “با لحاظ تعداد رخداد و بصورت نرمالشده”، و “بدون لحاظ تعداد رخداد ” بهکار رفتهاند.
برای بررسی عملکرد برخی ردهبندهای مطرح دیگر، آنها هم در برخی از حالات منتخب مورد آزمایش قرار گرفتند و نتایج آنها با نتایج بهدستآمدهی قبل مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج این آزمایشها در کنار نتایج بهدستآمدهی قبلی را در جدول 4-7 میتوان دید.
در بحث استخراج مشخصههای صفات و قیود مثبت و منفی مشاهده شد که برخی از آنها به زمینهی متنی که در آن بهکار رفتهاند وابستگی دارند و برای استخراج صحیح آنها باید بهنوعی از آنها رفع ابهام شود. این لغات در آزمایشهای اصلی حذف شدند اما برای بررسی تاثیر استفاده از رفع ابهام و میزان سودمندی توسعه چنین سیستمی، برخی از این لغات کشفشده را به مشخصهها افزودیم و برخی از حالات منتخب از آزمایشهای انجام شده را تکرارکردیم و نتایج بهدستآمده را با نتایج قبل از افزودن آنها مقایسه نمودیم. نتایج این کار در کنار نتایج قبلی در جدول 4-8 آمدهاند.
[1] 10-fold cross validation
دانلود رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):
پایان نامه رهیافتی برای نظرکاوی در متون خبری فارسی
دانلود رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):
پایان نامه رهیافتی برای نظرکاوی در متون خبری فارسی